Programma’s

styling_capsule

Styling Capsule

Geeft totale ontspanning en energie, zorgt voor een intensieve huidreiniging, ontgift en ontslakt het lichaam, ondersteunt calorieënverbranding, stimuleert gewichtsverlies, verstevigt de huid, vermindert cellulite, werkt verzachtend bij spierpijnen en reuma.

 

 

Interslim Breast & Bips Up

Natuurlijke figuurcorrectie, plaatselijke vetverbranding, versteviging van de buste,

lifting van benen, dijen, armen en bips, platte buik zonder belasting
van de rug, spierstimulatie.

firming_booster

 

 

 

 

 

vacuslimVacuslim

Anti-cellulite: vetafbraak, herstructureren van het bindweefsel, drainage, behandeling van lymfatische en veneuse problemen, activatie van de celstofwisseling, activatie van de collageen en elastinesynthese, regeneratie van huid- en spierweefsel.

 

pressotherapiePressotherapie

Verbetert de bloedcirculatie, koude handen of voeten als gevolg van een slechte doorbloeding wordt aanzienlijk verbeterd, vermindert een opgeblazen en zwaar gevoel, ideaal als nazorg bij firming booster, verwijdert overtollig vocht.

 

 

firming_boosterFirming booster

Lokale en natuurlijke figuurcorrectie, vermindert lokaal het volume van vetcellen, stimuleert de lymfecirculatie, stimuleert de synthese van het spierweefsel, ondersteunt de vetverbranding.

 

 

afslank_kabine

Warmte Cabine

Zorgt voor snelle vetafbraak, aanzienlijke verbetering van de conditie, stofwisseling en de doorbloeding van het lichaam, verbetering van het afweersysteem en geeft verlichting bij reumatische- en gewrichtsklachten, bestrijding van cellulite, bestrijding van vermoeidheid en stress

Vacustepvacustep

De VacuStep vacuüm training activeert direct de bloedcirculatie in de typische probleemzones van het lichaam (heupen, billen, buik en dijen). Wat je met andere sportactiviteiten en diëten vaak niet kunt bereiken, bereikt de VacuStep wel: een vermindering van vetweefsel in die gebieden, waar de vetopslag het hardnekkigst is.