Debby

Hier onder leest u de recensie van Debby. Zij heeft geweldige resultaten bereikt.
Naast de begeleiding van Jackie volgde Debby een intensief trainingsschema. Haar regime bestond onder meer uit 1x in de week Electrotherapie, 1x in de week VacuSlim bij SlimSlank en 1x in de week fitness in de zaal bij Fitness Unique.

 

image3

Voor

 

8 maanden na m`n bevalling besloot ik eindelijk iets te doen aan de overtollige kilo`s en het slappe (hang)buikje wat ik eraan over had gehouden, bang dat het alleen maar opgelost kon worden met een buikwandcorrectie.

Ik ben begonnen te sporten bij fitness unique en dacht dat ik het verder wel zelf kon regelen met m`n voeding. Roberto van de sportschool adviseerde me om toch met Jackie over m`n voeding te gaan praten, maar eigenwijs als ik was, nee ik kon het allemaal zelf wel!!

Na ongeveer een maand veel honger hebben en niet snoepen was er niet meer af dan een kilo of 2. Daar werd ik niet vrolijk van en Jackie beloofde me echt dat ze mij kon helpen als ik deed wat zei mij adviseerde. Eindelijk mijn koppigheid aan de kant gezet en met Jackie het voedingstraject in gegaan.

Ik kan niet vertellen hoe blij ik ben dat ik dat gedaan heb!! Ik ben inmiddels 9 kilo`s kwijtgeraakt en 66,5 centimeters!!!

In het begin dacht ik: Hoe ga ik dit volhouden?!?!? Het leek heel streng en in het begin kijk je natuurlijk alleen naar wat je niet mag 😉 Maar nu +/- 2 maanden verder eet ik minder en bewuster en vooral belangrijk: Ik heb geen honger!!

Ik kan weer strak in m`n vel op vakantie!! Dankjewel Jackie!!

image4

Na