Nicky

 

Het verhaal van Nicky en de bijbehorende resultaten.

Bij de bevalling van mijn tweede is er van alles fout gegaan en heb ik 10 jaar lang niets kunnen doen en moest ik pijnstillers slikken. Na 10 jaar (en inmiddels nog een zwangerschap/bevalling) kwam ik bij een chiropractor terecht die na een jaar behandelen het meeste recht heeft kunnen zetten en het groene licht gaf om voorzichtig weer te beginnen met sporten. In dat jaar was ik al wel begonnen met lijnen aangezien ik aan mijn zwangerschappen 20 kilo extra had overgehouden en nu eindelijk de motivatie en energie had om dat aan te gaan pakken. Toen ik ergens in een blad een stuk las over de Vacustep, leek me dat wel wat en ben ik gaan kijken waar ik dat kon doen. Zo kwam ik dus bij SlimSlank by Unique terecht.

Als snel bleek de Vacustep veel te zwaar voor mijn bekken en ben ik overgestapt naar de VacuSlim en daar ben ik Electrotherapie bij gaan doen. Na een tijdje merkte ik dat ik sterker werd en wilde ik iets meer uitdaging. Deze uitdaging vond ik in het trainen in de warmtecabine, nog steeds in combinatie met de Electrotherapie.

Toen ook dat steeds makkelijker ging stelde Roberto voor om krachttraining te gaan doen. Maar gezien ik vaak te snel over mijn grenzen ga (en het lichamelijk net zo goed ging allemaal) durfde ik dat niet zo goed aan. Omdat ik van andere mensen enthousiaste verhalen hoorde over de Personal Trainingen wilde ik het op die manier dan toch gaan proberen. Roberto heeft het, gezien mijn blessure, heel langzaam opgebouwd en het gaat nu super.

Mijn doel is om pijnvrij te blijven en mijn lichaam strakker te krijgen.

 

De resultaten:

Gewicht -10 kg
Bovenbenen beide -9 cm
Billen – 13 cm
Buik -19 cm
Taille -14 cm

 

nicky-voor-en-na-1 nicky-voor-en-na-2

 

Wij zijn trots op de resultaten die Nicky heeft behaald.