Ervaar Fitness Unique nu zelf met de Gratis Proefweek Fitness

Fitness Unique in Den Haag helpt jou die 1e stap te zetten. Daarom nodigen wij je graag uit voor een kennismaking waarin wij je doelstelling gaan bespreken en hoe we deze kunnen bereiken. Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Fitness Unique bij jou past. 

Persoonlijke begeleiding en aandacht

Bij Fitness Unique in Den Haag ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen. 

Merel (32 jr): "Ook ik had moeite met die 1e stap, maar dankzij de persoonlijke begeleiding van Fitness Unique voel ik me nu beter dan ooit. Dankzij de persoonlijke aandacht voel ik mij echt thuis bij Fitness Unique."

Stel niet uit, start met de Gratis Proefweek Fitness

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

Sportschool Fitness Unique in Den Haag is dé plek voor individueel fitnessgroepsfitness, de Miha Bodytech. Bij Fitness Unique ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness. Maak kennis met een ruim aanbod van de laatste nieuwe technieken in afslank- en verstevigingsapparaten bij SlimSlank.

Ook tijdens de Coronacrisis kan je gezond afslanken!

Maak kennis met een ruim aanbod van de laatste nieuwe technieken in afslank- en verstevigingsapparaten.

Birgitte de Bont, 54 jaar

Ik ben er echt super blij mee en na de 12 weken was ik 15 kilo afgevallen.

Lees meer

Victor van der Valk

De grootste winst van de afgelopen tijd? In dit oude lijf zat (nog) meer energie dan ik dacht!

Lees meer