Informatie SlimSlank

Welkom bij SlimSlank

Maak kennis met een ruim aanbod van de laatste nieuwe technieken in afslank- en verstevigingsapparaten. Een sessie in een van de toestellen is een korte vakantie, pure ontspanning en/of inspanning voor lichaam en geest. Op die manier kan de energie weer door je lichaam stromen en bescherm je jezelf tegen een burn-out en laad je je batterijen weer op. Je zult je ongetwijfeld beter, fitter en lekkerder gaan voelen, lichamelijk en geestelijk.

Programma's 

De Miha Bodytec

Tijdens de training draag je onderkleding van speciaal materiaal die goed aansluit en geschikt is om de impulsen goed over te brengen op het lichaam. Over de onderkleding wordt een speciaal electrodenvest gedragen met daaraan gekoppeld electroden voor de arm-, been- en bilspieren. Het electrodenvest wordt aangesloten op de veilige en effectieve Bodytec apparatuur. In 20 minuten worden je spieren door middel van laagfrequente elektrische impulsen effectief gestimuleerd.

Styling Capsule

Een heerlijke ontspannende behandeling waar je ook nog baat van hebt voor je gezondheid, dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. In de styling capsule geniet je van een aangename temperatuur die we helemaal naar jouw wensen kunnen afstemmen, terwijl je lekker luistert naar een ontspannen muziekje en aangenaam meedeint op de vibraties in de capsule. Je bent even helemaal teruggetrokken in je eigen cocon.

De Firming Booster

Na uw sessie in de 'Firming Booster' is het resultaat meteen zichtbaar. Door middel van lichte elektrische schokjes worden lokale vetophopingen effectief aangepakt en worden die probleemzones binnen no-time gladgestreken. Lokale en natuurlijke figuurcorrectie, vermindert lokaal het volume van vetcellen, stimuleert de lymfecirculatie, stimuleert de synthese van het spierweefsel, ondersteunt de vetverbranding.

Vacuslim

De vacuslim is de sleutel voor een optimale balans tussen schoonheid en gezondheid. De vacuslim combineert de voordelen van vibratietraining met vacuumtherapie voor een natuurlijke figuurcorrectie en plaatselijke vetverbranding op buik, billen en dijen. Deze combinatie van geavanceerde technologie herstructureert bindweefsel. Cellulitte verminderd! Een gladde, strakkere huid en een betere circulatie zijn het resultaat.

Vacustep

Vacustep zorgt voor een spectaculaire verbetering van de microcirculatie (bloedsomloop) en lymfecirculatie in de probleemzones. Op deze manier worden de opgestapelde vetcellen bereikbaar voor verbruik in het lichaam en kan het te veel aan vocht en afvalstoffen tussen de cellen worden afgevoerd. Vacustep doet dit door de probleemzones onder lage druk te brengen zodat al het bloed uit het lichaam ernaar toe wordt getrokken. Door combinatie van lichte training (trapbewegingen) en wisselende druk worden de vrijgekomen vetzuren onmiddellijk verbrand in de spieren. Na een half uurtje rustig trappen, verbrandt u gemakkelijk 30 tot 35 gram puur vet en dit enkel op de plaatsen waar u dit wilt zien verdwijnen.

Interslim

De Interslim stimuleert en activeert de spieren, het vetweefsel en bindweefsel door middel van elektrotherapie en infraroodwarmte. Een behandeling van 30 minuten komt overeen met 1000 sit-ups. Ideaal voor een platte buik zónder belasting van de rug. Een behandelingskuur van 12 behandelingen over een periode van 6 weken is minimaal aan te raden (2 behandelingen per week). De interslim zorgt d.m.v. elektro-stimulatie voor de meest optimale contractie- en relaxatiecombinaties van zowel de diepe als de oppervlakkige spiergroepen van het lichaam.

Presso Therapie

Pressotherapie is een computergestuurde luchtdrukmassage van benen, buik en armen. U ligt in een pak dat is onderverdeeld in verschillende segmenten. Deze segmenten zijn met slangetjes verbonden aan een computer, hierdoor kunnen ze afzonderlijk aangesproken worden. Vervolgens wordt er lucht in de verschillende segmenten geblazen waardoor de verschillende lichaamszones om beurt behandeld worden. Het luchtdrukvolume van iedere cel is aangepast aan de morfologie van het lichaamsdeel. Lymfedrainage is een hele rustige en zachte massagetechniek. De behandeling is aangenaam en pijnloos.

Proefles Aanvragen

Vul onderstaande informatie in om een proefles aan te vragen. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op. 

 

Tarieven

Ook tijdens de Coronacrisis kan je gezond afslanken!

Maak kennis met een ruim aanbod van de laatste nieuwe technieken in afslank- en verstevigingsapparaten.

Wij zijn te vinden op FitSnacks TV

Wij zijn wel te vinden op FitSnacks TV. FitSnacks.TV presenteert je een groot scala aan workoutvarianten en lifestyle tips.

Birgitte de Bont, 54 jaar

Ik ben er echt super blij mee en na de 12 weken was ik 15 kilo afgevallen.

Lees meer

Victor van der Valk

De grootste winst van de afgelopen tijd? In dit oude lijf zat (nog) meer energie dan ik dacht!

Lees meer