Miha Bodytec bij pijn

Miha Bodytec bij pijn

20160525_171610

Rugpijn is nog steeds dé nummer 1 kwaal onder de bevolking. Jong en oud hebben er evenveel last van. Stress, eenzijdige belasting en verwaarlozing van de rugspieren zijn de belangrijkste oorzaken van de klachten. Na verloop van tijd worden de klachten chronisch en worden nog versterkt door vermijdingsgedrag. En daarmee begint de vicieuze cirkel opnieuw, waardoor de getroffen personen steeds wanhopiger worden. Er is een uitweg: gerichte training van de rug!

De Miha Bodytec geeft verlichting in plaats van stress.
De Miha Bodytec begint waar traditionele trainingen ophouden. Met een gerichte, individueel regelbare training worden ook de dieper liggende spiergroepen geactiveerd en versterkt. Conventionele training kan deze spiergroepen moeilijk bereiken als dat al lukt. De stabiliteit in de wervelkolom neemt toe. De rug wordt merkbaar ontlast. Onbalans in bepaalde spieren wordt verbeterd. Bepaalde musculaire onbalans wordt weggewerkt en de rompspieren worden versterkt. Het is dus de ideale weg naar een gezonde en sterke rug.

De Miha Bodytec biedt versterking op alle niveaus. Of het nu preventief is of voor al bestaande rugklachten. Studies hebben de effectiviteit van deze vorm van training aangetoond *:

  • 88% van de proefpersonen waren in staat om hun rugpijn sterk te verminderen. De frequentie en de duur van de pijn bleek wel 80% minder
  • Meer dan 40% van de deelnemers klaagden over een constante pijn in de rug aan het begin van de studie. Dat percentage daalde tot 9% na 6 weken training.
  • De pijn verdween geheel bij 44% van de patiënten met chronische klachten
  • De duur van de typische rugpijn in het dagelijks leven (bij tillen van zware lasten, wandelen, bukken, zware lichamelijke arbeid, klussen, sporten, autorijden of langdurig zitten ) verbeterde tot wel 30%

Deze cijfers bieden hoop in de strijd tegen publiekskwaal nummer 1.

Wees lief voor je rug! Start nu!

*Bron: Onderzoeken aan de Universiteit van Bayreuth (Boeckh-Behrens/Vatter 2003, Boeckh-Behrens/Walz/Niewöhner 2003, Boeckh-Behrens/Sebelefsky/Grützmacher 2002, Boeckh-Behrens/Stötzel/Brenner 2003).

  • Ook tijdens de Coronacrisis kan je gezond afslanken!

    Maak kennis met een ruim aanbod van de laatste nieuwe technieken in afslank- en verstevigingsapparaten.

    Lees meer
Meer nieuws