Miha Bodytec: fit in 20 minuten per training

​Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar de sportschool steeds uit? Dan heeft Fitness Unique in Den Haag voor jou de oplossing!

De basis voor gezondheid, fitness en een goed geproportioneerd figuur zijn actieve spieren. Lichamelijk prestatievermogen heeft daarbij ook effect op het geestelijk welzijn. Deze positieve effecten kunnen doelmatig worden opgewekt door Electro-musculaire stimulatie- als het overal kan worden toegepast. Zoals met Miha Bodytec. Door deze integrale methode worden resultaten bijzonder snel zichtbaar en voelbaar, omdat het diep onder het oppervlak van het gehele lichaam werkt. Daarom is Miha Bodytec meer dan zomaar een trainingstoestel. Als volledig doordacht systeem nodigt het uit om diep in de nieuwe dimensie van de full body training te duiken.

Tijdens de training draag je onderkleding van speciaal materiaal die goed aansluit en geschikt is om de impulsen goed over te brengen op het lichaam. Over de onderkleding wordt een speciaal electrodenvest gedragen met daaraan gekoppeld electroden voor de arm-, been- en bilspieren. Het electrodenvest wordt aangesloten op de veilige en effectieve Bodytec apparatuur. In 20 minuten worden je spieren door middel van laagfrequente elektrische impulsen effectief gestimuleerd.

Voordelen van Miha Bodytec

  • Slechts 2x per 8 dagen 20 minuten trainen
  • 15 keer meer resultaat dan in de gewone sportschool 
  • 100% veilig! Gegarandeerd geen blessures
     

Maak kennis met een Gratis Proefles

Ervaar Miha Bodytec zelf. Vraag jouw Gratis Proefles aan door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

Sportschool Fitness Unique in Den Haag is dé plek voor individueel fitness,  groepsfitness, de Miha Bodytech. Bij Fitness Unique ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness

Ook tijdens de Coronacrisis kan je gezond afslanken!

Maak kennis met een ruim aanbod van de laatste nieuwe technieken in afslank- en verstevigingsapparaten.

Wij zijn te vinden op FitSnacks TV

Wij zijn wel te vinden op FitSnacks TV. FitSnacks.TV presenteert je een groot scala aan workoutvarianten en lifestyle tips.

Birgitte de Bont, 54 jaar

Ik ben er echt super blij mee en na de 12 weken was ik 15 kilo afgevallen.

Lees meer

Victor van der Valk

De grootste winst van de afgelopen tijd? In dit oude lijf zat (nog) meer energie dan ik dacht!

Lees meer