BenFit

Het Benfit lifestyle programma
Met de software van BenFit kun jij als coach je deelnemers in een handomdraai voorzien van op maat gemaakte voedingsadviezen die helemaal met de tijd meegaan. Met makkelijke eetschema's help jij je deelnemer met eten, bewegen en relaxen. Als coach begeleid je klanten naar een gezonde lifestyle met behulp van het BenFit voedingsprogramma, de BenFit-voedingsapp en jouw persoonlijke coaching. Ben je geïnteresseerd? Vul dan jouw gegevens hieronder in of klik hier voor meer info over BenFit.

Benieuwd geraakt naar BenFit?

Vul onderstaand formulier in voor alle (start)informatie!


 

Sportschool Fitness Unique in Den Haag is dé plek voor individueel fitnessgroepsfitness, de Miha Bodytech. Bij Fitness Unique ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness. Maak kennis met een ruim aanbod van de laatste nieuwe technieken in afslank- en verstevigingsapparaten bij SlimSlank.

Ook tijdens de Coronacrisis kan je gezond afslanken!

Maak kennis met een ruim aanbod van de laatste nieuwe technieken in afslank- en verstevigingsapparaten.

Wij zijn te vinden op FitSnacks TV

Wij zijn wel te vinden op FitSnacks TV. FitSnacks.TV presenteert je een groot scala aan workoutvarianten en lifestyle tips.

Birgitte de Bont, 54 jaar

Ik ben er echt super blij mee en na de 12 weken was ik 15 kilo afgevallen.

Lees meer

Victor van der Valk

De grootste winst van de afgelopen tijd? In dit oude lijf zat (nog) meer energie dan ik dacht!

Lees meer