Birgitte de Bont, 54 jaar

"In oktober ben ik op advies van Roberto gestart met BenFit als ondersteuning bij het afvallen samen met het sporten.

Het was in het begin even wennen omdat ik voor mijn gevoel veel te veel mocht eten, maar uiteindelijk was het gewoon even wennen. Ik ben er echt super blij mee en na de 12 weken was ik 15 kilo afgevallen. Door de 6 eetmomenten heb je geen honger en soms nam ik het 6e eetmoment niet eens meer. Het is fijn dat je zo gevarieerd eet, soms hele bijzondere dingen :), en dat je het niet zelf hoeft te bedenken. Je krijgt netjes een boodschappenlijstje en dan voor een week de dagmenu's.

Als echt zoet liefhebber (verslaafde denk ik zelfs) heb ik totaal geen behoefte meer om zoetigheid te eten. Je eet echt van alles waardoor je eetpatroon op een soepele manier wordt aangepast en ook erna goed vol te houden is. Afvallen is eigenlijk gewoon leuk geworden zo want je eet lekkere dingen en genoeg en ook het koken ervan vond ik super leuk: allemaal nieuwe gerechten. Natuurlijk waren er ook mindere gerechten maar het was nooit 'niet lekker'. Als advies zou ik wel willen meegeven om in de dag adviezen iets beter de bereiding te omschrijven. Soms staat er nl niet wat je met bijvoorbeeld de groente moet doen.

Ik zou het iedereen aanraden en ik vind het jammer dat mijn 12 weken voorbij zijn. Dankjewel Roberto voor het advies en alle ondersteuning."

Ook tijdens de Coronacrisis kan je gezond afslanken!

Maak kennis met een ruim aanbod van de laatste nieuwe technieken in afslank- en verstevigingsapparaten.