Vacustep bij SlimSlank

Vacustep

De VacuStep vacuüm training activeert direct de bloedcirculatie in de typische probleemzones van het lichaam (heupen, billen, buik en dijen). Wat je met andere sportactiviteiten en diëten vaak niet kunt bereiken, bereikt de VacuStep wel: een vermindering van vetweefsel in die gebieden, waar de vetopslag het hardnekkigst is. Je lichaamsomtrek zal al verminderen na een paar trainingen en de huid wordt zichtbaar steviger. Kortom: Vacustep vermindert de omtrek en vormen van heupen, buik, billen en benen.

Werking

De VacuStep is speciaal gericht op vermindering van de omtrek en een verbetering van de huidstructuur bij de probleemzones van vrouwen. Een combinatie van vacuüm en eenvoudige beweging heeft als effect dat blokkades in de bloedvaten zullen worden vrijgegeven en er een verbeterde doorbloeding ontstaat binnen de probleemzones. Die doorbloeding is de basis voor een succesvolle vermindering van vet, zorgt ervoor dat voedingsstoffen beter worden opgenomen en je metabolisme verbetert. Binnen een zeer korte tijd een verlies van de omtrek en een opmerkelijke vermindering van zelfs zeer hardnekkige cellulitis.

Therapie verloop

Een VacuStep Therapie bestaat uit 20 sessies van 30 minuten. Deze 20 sessies kun je naar keuze afwerken in 4 of 6 weken. Tijdens een sessie zul je 5 minuten warming up doen, 20 minuten workout en 5 minuten cooling down.
Tijdens de intake zullen wij jouw BMI meten, stellen we een voedings schema op en plannen we de 20 sessies van te voren in.

  • Ook tijdens de Coronacrisis kan je gezond afslanken!

    Maak kennis met een ruim aanbod van de laatste nieuwe technieken in afslank- en verstevigingsapparaten.

    Lees meer
Meer nieuws